Over ons

SCHOONHEID IS: WETENSCHAP, EERLIJKHEID EN PASSIE.

Mijn naam is Aline Gemaque en ik kom oorspronkelijk uit Amazon, Brazilië.
Ik heb jarenlang in de schoonheids- en cosmetica-industrie gewerkt.
In Nederland ben ik in 2015 als zelfstandig beauty professional gaan werken.

In 2019 was ik in Brazilië op zoek naar nieuwe behandelingen en producten. Hier ontdekte ik BIOAGE en ik werd meteen verliefd op de kwaliteit van de producten en omdat ik direct een prachtig resultaat zag na de behandelingen.

De bijbehorende protocollen zijn samengesteld door een groot medisch team van BIOAGE. Eenmaal terug in Nederland, waar ik met BIOAGE begon te werken, begon mijn carrière echt van de grond te komen. In 2020 benaderde BIOAGE mij om deze geweldige producten te distribueren in Nederland. Ik ben dit avontuur met veel energie aangegaan, wat nu ook zeer succesvol blijkt te zijn, want dankzij mijn werk wordt BIOAGE verkocht in de hele Benelux, Duitsland en Scandinavië.

Ons doel is om informatie te verstrekken aan beauty professionals, we geven gratis wekelijkse workshops om beauty professionals wijzer en sterker te maken in de schoonheidsmarkt met BIOAGE.

We introduceren nieuwe protocollen en behandelingen die een medische basis hebben met een esthetisch doel.

BIOAGE streeft ernaar zijn positie op de markt te behouden als het toonaangevende bedrijf in het ontwikkelen en produceren van innovatieve en hoogwaardige producten voor de huidverzorgingsmarkt.

BIOAGE is 100% dierproefvrij.

BIOAGE test alleen op mensen die vrijwillig deelnemen aan het onderzoek om de beste resultaten te verkrijgen.